News Flash:

Si italienii ar fi invidiosi pe noi pentru asa reteta delicioasa - Paste cu carne si ardei

8 Iunie 2018
1210 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente: 500 gr paste de care doriti, circa 600 ml lapte, 700-800 ml supa de gaina, 500 gr cascaval dat pe razatoare (decare preferati voi), 3 ardei mici (rosu, verde si galben), 1 buc. piept de pui (taiat in bucati mai mici), putin ulei, 1 ceapa mai mare taiata solzi sau cubulete, 4-5 catei de usturoi maruntiti.

Mod de preparare: Se incinge putin uleiul, apoi se pun in el ceapa, usturoiul si ardeii taiati julienne. Se potrivesc de sare. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga pieptul de pui. Se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca in vas din cand in cand. Dupa vreo 5-7 minute se adauga pastele, supa si laptele. Se fierbe totul circa 20 de minute, timp in care lichidul scade cam la jumatate. Se incorporeaza cascavalul dupa aceea. Se va topi aproape instant. Inainte de servire se pot presara cateva frunze de patrunjel.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1622 (s) | 25 queries | Mysql time :0.015893 (s)