News Flash:

Cum sa coaceti o bucata mare de carne, astfel incat aceasta sa fie moale si foarte gustoasa? Aflati cel mai simplu mod in reteta de mai jos

10 August 2018
678 Vizualizari | 0 Comentarii

Carnea la cuptor mereu are un aspect deosebit de apetisant si festiv, mai ales daca este coapta intreaga. Va prezentam mai jos una din cele mai simple retete, cu ajutorul careia veti obtine cea mai aromata, suculenta si moale carne la cuptor. Unde mai pui, aceasta se prepara impreuna cu o garnitura delicioasa de legume.

INGREDIENTE: 1 kg file de porc, 3 linguri de ulei vegetal, 6 cartofi, 6-8 catei de usturoi, 3 cepe, 1 lingurita boabe de piper negru, 0.5 pahar de apa, frunza de dafin, verdeata (marar sau patrunjel), sare.
MOD DE PREPARARE: Curatati usturoiul si taiati-l felii subtiri. Spalati carnea si uscati-o pe un prosop de hartie. Asezati-o pe o tava de copt si intretaiati-o pe toata suprafata. Umpleti spatiile obtinute cu feliile de usturoi si boabele de piper.

Pisati frunza de dafin si amestecati-o cu sarea. Frecati carnea cu amestecul obtinut. Ungeti carnea cu ulei. Turnati in tava de copt apa. Dati tava la cuptorul preincalzit pana la temperatura de 180°C si coaceti pana carnea se va rumeni. Spalati si curatati cartofii. Taiati-i jumatati de rondele. Curatati ceapa si taiati-o jumatati de rondele. La dorinta, puteti adauga si morcov sau alte legume dupa gust.

Scoateti carnea din cuptor si aranjati in tava legumele. Intoarceti tava la cuptor. Periodic, turnati peste carne si legume sucul din tava. Coaceti pana legumele vor fi gata. Serviti carnea presarata cu verdeata tocata.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013904 (s)