News Flash:

Ciorba de fasole verde. Se prepara usor si e foarte gustoasa

26 Iulie 2018
1186 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente: 500 gr fasole verde, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardei, 500 gr rosii proaspete, 50 ml ulei, 1 legatura de patrunjel, o crenguta de cimbru proaspat, sare.

Mod de preparare: Ardeiul se taie cubulete, morcovul se taie rondele, ceapa se toaca marunt si se calesc cca 2 min, apoi totul se stinge cu 1,5 l apa fierbinte. Cand apa clocoteste, se adauga pastaile de fasole rupte cate 2-3 bucati si o jumatate de lingurita de sare. Cand toate sunt aproape fierte, adaugam rosiile taiate cubulete si se lasa sa fiarba.
Cand este gata, se adauga sare dupa gust. Pentru aroma, se adauga patrunjelul tocat marunt si crengutele de cimbru. Se serveste calda, dupa preferinta cu smantana.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1491 (s) | 36 queries | Mysql time :0.018665 (s)